+45 2041 4373 info@ayuna.dk

Klinikken er midlertidigt transformeret til at yde online terapi samt udendørs walk and talk samtaler.

Som følge af situationen med COVID-19 (coronavirus) og officielle sundhedsmæssige retningslinier i Danmark, har klinikken på Frederiksberg lukket foreløbig indtil mandag d. 18. maj 2020. Klinikkkens ydelser sker nu efter aftale enten udendørs eller online. I disse tider, hvor vi alle minimerer vores fysiske kontakt til andre, er dét at gå i terapi blevet noget udfordret. Du og I kan stadig opnå støtte i disse tider fra mig. Jeg tilbyder derfor  følgende:

Udendørs-klinikken: Vi mødes på en aftalt lokation og går en tur imens vi taler sammen. Ofte findes der en bænk eller træstub som kan siddes på, om det bliver nødvendigt. Nå vi mødes og går en terapi tur, så følger jeg de sundhedsfaglige anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen. Mange har allerede taget imod dette tilbud og er overraskede over hvor godt det har gjort dem og effektiv en sådan ’Walk ´n Talk’ session kan være.

Online terapi: Vi kan skabe virkelige møder og forandringer,- uden fysisk at være i samme rum. Mange overraskes af den gode velfungerende virkning af online sessions via digitale platforme som eks. Zoom. Jeg har i den sidste uger samarbejdet med kollegaer rundt omkring i hele verden. Det har virkelig overrasket mig, hvor virksom kontakten har været for mig. Det har været en super positiv oplevelse og forståelse. Derfor har jeg sat mit hjemmekontor op,- så jeg kan tilbyde behandling og sessions online. Samtalerne foregår ved hjælp af video samtaler  via online-platformen ZOOM.  Det er ganske enkelt og foregår på den måde, at jeg inden vores samtale sender en kort guide samt link. Du kan da med fordel gerne teste linket af inden aftalt behandlingstid og driller det, kan jeg også hjælpe dig telefonisk om nødvendigt. Det er bedst at du bruger PC/Mac/Ipad, da mobilskærm ofte opleves for lille ved billeder og videoer. Prisen for online-terapier er den samme som telemøder, kr 400 pr. påbegyndte halve time. En typisk session varer som regel 60 min. dvs kr 800,- Beløbet beder jeg dig overfører via MobilePay ved sessionens start, hvorefter vi går igang sammen. Telemøder: Samtalerne foregår telefonisk på tel: 20414373 Ved telesessions ringer jeg dig op på den aftalte tid, og vi taler sammen i den tidslængde som vi har aftalt. Jeg håber for os alle, at der ikke er længe til at vi er tilbage til mere normale forhold, hvor vi alle igen kan bevæge os restriktionsfrit og være sammen. Hold humøret oppe, og pas rigtig godt på dig selv og de omkring dig derude! Gode bedste hilser fra Ayuna covid19 beskyttelsesinfo