+45 2041 4373 info@ayuna.dk

PRAKTISK INFO

Aftaler: Kan laves via telefon eller pr. e-mail, og selvfølgelig også når du er sammen med mig i klinikken.

Afbud: Skal meldes senest inden 24 timer før din aftalte tid telefonisk, pr. sms eller mail.

Afbud herefter vil der være normal betaling for den aftalte session. Husk derfor hjertens gerne at få den aftalte tid i kalenderen

Behandling og terapi: En behandling er typisk 60 minutter og oftest kommer der en anden klient efter din session. I praksis betyder dette, at vi skal holde os inden for den aftalte tid… Så du skal gerne fra start være opmærksom på at have prioritet på dét, du finder vigtigst.

Mange oplever en hurtig forandring efter start i terapi.
De har typisk følgende forløb:

1. Gratis telefonisk afklaring og herefter bookning af den første session.
2. Start med en alm. konsultation.
3. Der fortsætte enten med sessions købt efterhånden i forløbet eller med et køb af et klippekort på fem-10 gange med rabat

Betaling: Bedes afregnet pr. gang via netbank eller MobilePay.

Faktura bliver sendt elektronisk og klippekort skal betales på een gang før det kan aktiveres.

Klippekorts ordning: Det er muligt at få rabat til din behandling. Der sker intet kompromis med kvaliteten, og det betaler sig både økonomisk og giver ofte også konstruktiv ro til den terapeutiske process

Mange investerer i et klippekort typisk af 3 gode grunde:

For at spare penge.
Fordi det er billigt, nemt og praktisk.
Som støtte til fastholdelse af behandlingen.
Der er en standardpris for en alm. konsultation. Ved eksempelvis køb af et 10 gangs klippekort, spares der 10 %, dvs. du køber 9 gange og får den sidste gratis. OBS! Klippekortet er personligt og skal bruges inden for 1 år og refunderes ikke, hvis alle klippene ikke er brugt.

Privatlivs datapolitik: Jeg er som ejer af Psykoterapeut Ayuna Pedersen er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger og jeg tilstræber på bedste og mest seriøse vis, at du føler dig tryg ved min behandling af dine personoplysninger.

Jeg behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Ligeledes følger jeg min brancheorganisationers Dansk psykoterapeut forening samt SE foreningens retningslinier omkring tavshedspligt.

Rabatter: Er du under uddannelse, ledig, pensioneret eller på sygedagpenge er det muligt at få 10% rabat. Ligeledes får du som studerende i Somatic Experiencing®️ eller EMI rabat imens du er under uddannelsen.

Sundhedsforsikring: Har du en sundhedsforsikring kan det være, at du kan få dækket din behandling igennem den. Kontakt mig gerne efter yderligere information.

Sygesikringen: Jeg har desværre ikke overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder at du ikke kan få tilskud til behandlingen hos mig via henvisning fra din læge. Du kan dog få rabat, hvis du fremviser mig en henvisning til en psykolog. Og vil forsat også kunne bruge din henvisning hos en psykolog.

Tavshedspligt: Jeg er underlagt tavshedspligt og følger min brancheforenings etiske retningslinier.

Telefonisk ell skriftlig opfølgning: Ved behov for kontakt til mig ud over sessionerne, eksempelvis kan der opstå spørgsmål/reaktioner eller problemer, kan jeg kontaktes eksempelvis i en telefonsamtale eller ved online vejledning. Alt hvad som ligger ud over korte maximalt 05 minutter besvarelser, ved eksempelvis telefoniske opkald, vil blive afregnet udfra faktiske tidforbrug opdelt i pr 15 min. tidspakker. Se priser her.

Her finder du min klinik:
Julius Thomsens Gade 14b, 1632 København