+45 2041 4373 info@ayuna.dk

COACHING

Coaching er en aktivitet, der har forandring mod et eller flere specifikke mål som omdrejningspunkt.

Det er et møde mellem dig og mig, hvor der arbejdes mod et eller flere mål, som defineres af dig. Det er dig, der styrer retningen eller/og fokus.

Du kan forvente at møde ny inspiration, energi og løsningsvinkler i hvad du vælger at fokusere på.

Coach-arbejdet foregår meget med dine tanker; det er et mere retningsbestemt – og mindre procesorienteret arbejde. Dvs. vi arbejder mest med hovedet, er fortrinsvis løsningsorienteret og beskæftiger os mindre med følelserne.

Jeg møder ind med mig som person og min ’værktøjskasse’ af relationelle redskaber og modeller. Du kridter banen op dér, hvor du vil arbejde og fokusere. Jeg fungerer som en slags ’lommelygteholder’, som ’lyser’ på områder fra ukendte/uprøvede vinkler.

Vores relation, udviklingen af tillid og din villighed og evne til at reflektere og arbejde med læring fra dig selv, danner grundstenene til dit udbytte af coachingen.

Motivationen til forandring er vital for vores samarbejde.

Jeg er af den faste overbevisning, at vi alle har styrker, som vi ikke er klare over vi besidder,- eller ikke anvender optimale.

Du får hjælp til at undersøge og bevidstgøre dine styrker, sådan at du i din dagligdag og også i særligt krævende situationer kan bruge og regulere brugen af dine styrker bedst muligt.

For at skabe forandring er det altafgørende at man inderst inde tager tager ejerskab for egen situation. Det kan lyde nemmere end det er og er bestemt ikke altid lige til. Al forandring kræver en indsats og dit eget fokus er vital for at opnå dit mål. Det hører til en positiv proces at du vil møde bump på vejen. Dem får du hjælp til igennem en positiv proces.

Jeg er en god katalysator med evne til at spotte arbejdspunkter hvori der ligger udviklingspotentiale, når du er forandringsparat og vil arbejde undersøgende og åbent.

Jeg er kendt for at arbejde seriøst, energisk, humoristisk, nysgerrigt samt værende intensivt tilstede.