+45 2041 4373 info@ayuna.dk

DU TILBYDES

Individuel terapi

Skab sammenhæng i dit liv. Få hjælp, når livet gør ondt og til tider kan være vanskeligt at få til at gå op. I særligt udfordrende eller fastlåste perioder kan en samtale med en professionel være vejen frem.

Læs mere

Terapi for børn

Psykoterapi for børn eller unge kræver en særlig tilgang og metodik. Mange børn kan have svært ved at sætte ord på deres udfordringer. Derfor er det tit gavnligt at inddrage non verbalt kommunikation med f.eks. bevægelse, leg og tegning.

Læs mere

Familie og parterapi

I får tilbudt redskaber og mulighed for at udvikle måder at genoprette og justere balancen imellem jer, så eventuelle konflikter kan nedreguleres, håndteres og forandres.

Læs mere

Traumebehandling

I traumeterapien får du en bedre forståelse af samspillet mellem fortid og nutid, hjerne og krop og ved at ændre din relation til tidligere traumer kan du opnå større balance og sammenhæng i dit liv.

Læs mere

Coaching

Du får hjælp til at undersøge og bevidstgøre dine styrker, sådan at du i din dagligdag og også i særligt krævende situationer kan bruge og regulere brugen af dine styrker bedst muligt. Coaching er en aktivitet, der har forandring mod et eller flere specifikke mål som omdrejningspunkt.

Læs mere