+45 2041 4373 info@ayuna.dk

AKUTKLINIKKEN FOR TERAPI

Grundet Covid 19 – Klinikken tilbyder online terapi og udendørs walk and talk samtaler

Klinikkens ydelser sker nu efter aftale enten udendørs eller online.

Vi oplever desværre alle restriktioner grundet Covid 19 i Danmark og jeg har derfor midlertidigt oprettet ”AkutKlinikken” til dig og jer, som har behov for hjælp i perioden med restriktionerne i forbindelse med Coronavirus i Danmark, både nyopstået udfordringer og længere kendte livs udfordringer.

Trivselsudfordringer kan eksempelvis være stressreaktioner, søvnproblemer, angst, depression, chok, traumer også medicinske eller efterreaktioner deraf. Du kan også få råd og vejledning til skabelsen af struktur, bevægelse og lege i hverdagen.

Som følge af situationen med COVID-19 (coronavirus) og officielle anbefalinger i Danmark, har den fysiske klinik på Frederiksberg lukket foreløbigt indtil 17. Maj 2020.

2 former for behandlingstilbud:

I disse tider, hvor vi alle minimerer vores fysiske kontakt til andre, er dét at gå i terapi blevet noget udfordret.

Midlertidigt har jeg oprettet  til dig og jer, som har behov for hjælp i perioden: ”Online klinikken” og “udendørs klinikken”.

Du kan ringe til mig på +45 2041 4373 og/eller send en mail til info@ayuna.dk med dit navn og telefonnummer i mailen, og så ringes du snarest muligt op af mig. Vi vil der tale sammen og i fællesskab vurderer vi omfanget af din og jeres situation, og efterfølgende booke en tid til enten en udendørs session eller et online-møde.

Du og I kan stadig opnå støtte i disse tider fra mig. Derfor disse muligheder.

 

Jeg håber for os alle, at der ikke er længe til at vi er tilbage til mere normale forhold, hvor vi alle igen kan bevæge os restriktionsfrit og være fysisk sammen.

Indtil da: hold humøret oppe, og pas rigtig godt på dig selv og de omkring dig derude!

De bedste og positive hilser fra Ayuna

Bestil tid

tlf. 20414373, mandag – fredag. Du er også velkommen til at sende mig en mail på: info@ayuna.dk

Åbningstider for Akutklinikken

Mandag 09.00 – 17.00
Tirsdag 09.00 – 17.00
Onsdag 09.00 – 17.00
Torsdag 09.00 – 17.00
Fredag 09.00 – 16.00

Priser: Se mere her

 

  1. marts 2020

Udendørs klinikken:

Vi mødes på en aftalt lokation og går en tur imens vi taler sammen. Ofte findes der en bænk eller træstub som kan siddes på, om dette bliver nødvendigt.

Når vi mødes og går en terapi tur, så følger jeg de generelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen for hvordan vi skal begå os i det offentlige rum.

Mange har allerede taget imod dette tilbud og er overraskede over, hvor godt det har gjort dem og effektiv en sådan ’Walk and Talk’- session kan være.

Online terapi:

Vi kan skabe virkelige møder og forandringer,- uden fysisk at være i samme rum.

Mange overraskes af den gode velfungerende virkning af online sessions via digitale platforme som eks. Zoom. Jeg har i den sidste uge samarbejdet med kollegaer rundt omkring i hele verden. Det har virkelig overrasket mig, hvor virksom kontakten har været for mig. Det har været en super positiv oplevelse og forståelse.

Derfor har jeg sat mit hjemmekontor op,- så jeg kan tilbyde behandling og sessions online.

Samtalerne foregår ved hjælp af video samtaler via online-platformen ZOOM.  Det er ganske enkelt og foregår på den måde, at jeg inden vores samtale sender en kort guide samt link. Du kan da med fordel gerne teste linket af inden aftalt behandlingstid og driller det, kan jeg også hjælpe dig telefonisk om nødvendigt.

Det er bedst at du bruger PC/Mac/IPad, da mobilskærm ofte opleves for lille ved billeder og videoer.

Prisen for onlineterapi er den samme som telesessioner, kr. 400 pr. påbegyndte halve time. En typisk session varer som regel 60 min. dvs. kr. 800,-. Beløbet beder jeg dig overfører via Mobile Pay ved sessionens start, hvorefter vi går igang sammen.

Telesessions:

Samtalerne foregår telefonisk. Ved telesessions ringer jeg dig op på den aftalte tid, og vi taler sammen i den tidslængde som vi har aftalt. Ring 20414373

Skriv eller ring til mig og lad os få en uforpligtende samtale i telefonen for at høre nærmere hvordan jeg kan hjælpe dig. Opleves det rigtigt for dig eller jer, så booker jeg en session ind i kalenderen.