+45 2041 4373 info@ayuna.dk

AKUTKLINIKKEN FOR TERAPI

Grundet Covid 19 – Husk at klinikken også tilbyder online terapi og udendørs walk and talk samtaler

Klinikkens ydelser kan efter aftale også ske enten udendørs eller online.

Vi oplever desværre alle restriktioner grundet Covid 19 i Danmark og jeg har derfor midlertidigt oprettet ”AkutKlinikken” til dig og jer, som har behov for hjælp i perioden med restriktionerne i forbindelse med Coronavirus i Danmark, både nyopstået udfordringer og længere kendte livs udfordringer.

Trivselsudfordringer kan eksempelvis være stressreaktioner, søvnproblemer, angst, depression, chok, traumer også medicinske eller efterreaktioner deraf. Du kan også få råd og vejledning til skabelsen af struktur, bevægelse og lege i hverdagen.

Jeg følger situationen med COVID-19 (coronavirus) og de officielle anbefalinger i Danmark. Den fysiske klinik på Frederiksberg har stadig åben. Jeg anbefaler håndvask, afspritning af hænder og vi bruger maske indtil vi sidder ned. Børn er undtaget maskebrug. Yderligere sidder vi med 2 meters afstand og jeg lufter løbende ud. Ved behandling på briks, anvendes ansigtmaske af både dig og mig. Ved smitte eller mistanke om smitte, tilbydes terapien at foregå online. Ønskes dette ikke, betales 50% ved sygeafbud omhandlende Corona-virus. I andre forhold skal normal afbudspolitik følges.

Flere former for behandlingstilbud:

I disse tider, hvor vi alle minimerer vores fysiske kontakt til andre, er dét at gå i terapi blevet noget udfordret.

Midlertidigt har jeg oprettet  til dig og jer, som har behov for hjælp i perioden: ”Online klinikken” og “udendørs klinikken”.

Du kan ringe til mig på +45 2041 4373 og/eller sende en mail til info@ayuna.dk med dit navn og telefonnummer i mailen, og så ringes du snarest muligt op af mig. Vi vil da tale sammen og i fællesskab vurderer vi omfanget af din og jeres situation, og efterfølgende booke en tid til enten en udendørs session eller et online-møde eller i klinikken på Frederiksberg.

 

Det er mig magtpåliggende at du og I stadig kan opnå støtte i disse tider fra mig.

Jeg håber for os alle, at der ikke er længe til at vi er tilbage til mere normale forhold, hvor vi alle igen kan bevæge os mere restriktionsfrit og være fysisk sammen uden maskebrug.

Indtil da: hold humøret oppe, og pas rigtig godt på dig selv og de omkring dig derude!

De bedste og positive hilser fra Ayuna

Bestil tid

tlf. 20414373, mandag – fredag. Du er også velkommen til at sende mig en mail på: info@ayuna.dk

Åbningstider for Akutklinikken

Mandag 09.00 – 17.00
Tirsdag 09.00 – 17.00
Onsdag 09.00 – 17.00
Torsdag 09.00 – 17.00
Fredag 09.00 – 16.00

Priser: Se mere her

 

Januar 2022

Udendørs klinikken:

Vi mødes på en aftalt lokation og går en tur imens vi taler sammen. Ofte findes der en bænk eller træstub som kan siddes på, om dette bliver nødvendigt.

Når vi mødes og går en terapi tur, så følger jeg de generelle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen for hvordan vi skal begå os i det offentlige rum.

Mange har allerede taget imod dette tilbud og er overraskede over, hvor godt det har gjort dem og effektiv en sådan ’Walk and Talk’- session kan være.

Online terapi:

Vi kan skabe virkelige møder og forandringer,- uden fysisk at være i samme rum.

Mange overraskes af den gode velfungerende virkning af online sessions via digitale platforme som eks. Zoom. Jeg har i mange år samarbejdet med kollegaer rundt omkring i hele verden. Det kan til stadighed overraske mig, hvor nær og virksom kontakten kan opleves for mig selvom folk befinder sig på den anden side af kloden. Det er mig en super positiv oplevelse.

Derfor er mit online-kontor altid sat op, – så jeg kan tilbyde behandling og sessions online.

Samtalerne foregår ved hjælp af video samtaler via online-platformen ZOOM.  Det er ganske enkelt og foregår på den måde, at jeg inden vores samtale sender en kort guide samt link. Du kan da med fordel gerne teste linket af inden aftalt behandlingstid og driller det, kan jeg også hjælpe dig telefonisk om nødvendigt.

Jeg anbefaler at du bruger PC/Mac/IPad, da mobilskærm ofte opleves for lille ved billeder og videoer.

Prisen for onlineterapi er den samme som telesessioner, kr. 400 pr. påbegyndte halve time. En typisk session varer som regel 60 min. dvs. kr. 800,-. Beløbet beder jeg dig overfører via Mobile Pay ved sessionens start, hvorefter vi går igang sammen.

Telesessions:

Samtalerne foregår telefonisk. Ved telesessions ringer jeg dig op på den aftalte tid, og vi taler sammen i den tidslængde som vi har aftalt. Ring 20414373

Skriv eller ring til mig og lad os få en uforpligtende samtale i telefonen for at høre nærmere hvordan jeg kan hjælpe dig. Opleves det rigtigt for dig eller jer, så booker jeg en session ind i kalenderen.