+45 2041 4373 info@ayuna.dk

TRAUME

#Kvinde 42år, (og mor) ramt af stress og traumer.

”Ayuna – hvordan ved du det her?” udbrød jeg under en behandling. Ayuna kan ”læse” det i dig, som du ikke selv kan se, eller som du endnu ikke ved er svært og skaber udfordringer for dig. Ayunas intuition er noget ganske særligt, grænsende til det spirituelle og hendes engagement i dig som person og i din verden når uendelige højder. Hun ser og rummer hele dig som menneske – som kvinde, mor, kæreste, arbejdstager, datter, søster osv. Hun er så livsklog på en meget fintfølende og uhøjtidelig måde, som giver mig og mit liv plads og tyngde i vores samtaler. Jeg føler mig set, hørt, trøstet og får med mig efter hver behandling en indboende magt og styrke til at gå ud i verden og ændre og/eller acceptere det der giver mig udfordringer. Hun har hjulpet mig så fint igennem mine ”komplekse” traumer, og jeg elsker at jeg bliver klogere på mig selv, lærer at håndtere og acceptere min følelsesmæssige hudløshed og bruge den til min fordel. Ayuna er ganske enkelt forbløffende, en virkelig dygtig psykoterapeut, og jeg anbefaler hende til alle.

# Dreng, 11 år.
“Alt det svære i mit liv, det der var hårdt, det har hun hjulpet mig med”

# Kvinde 42 år, Psykolog. Kritisk arbejdsrelateret belastningssituation.
“Arbejdet med Ayuna gav mig kontakten til alt det jeg i situationen havde glemt at jeg kunne. Jeg fik luft igen, så jeg kunne trække vejret”

# Kvinde, 51 år. Grafisk designer. Udfordret af livstruende sygdom og operation.
“Ayuna hjalp mig i forbindelse med at jeg fik brystkræft og skulle have fjernet venstre bryst. Det var en meget voldsom periode af mit liv og hun hjalp med at preparere mig til selve operationen, hvor jeg lærte at stille krav til personalet på hospitalet om hvordan jeg ville behandles på det psykiske plan. Hun hjalp mig med at preparere min krop til det traume det er at skulle i narkose og forklarede mig, at det er vigtigt man ser en pårørende som den sidste før man går i narkose og som den første når man vågner igen.

I næsten et halvt år kom jeg jævnligt at fik traumeterapi og EMI og er dybt taknemmelig for den store hjælp Ayuna har givet mig.

Ayuna er uden tvivl den bedste terapeut jeg har brugt og jeg har prøvet en del pga. depression og angst lidelse.

Så jeg kan på det varmeste anbefale Ayuna.”