+45 2041 4373 info@ayuna.dk

STRESS

“Jeg har lært at bruge signalerne fra min krop til at sætte grænser og (gen-)kontakt til mine ressourcer.”

Mand, IT specialist, 38 år, udfordrende arbejdsliv og stress reaktioner

# Kvinde, 45 år, Projektleder. Stressrelateret depression og angst

(Ansvarsfuld projektleder i hård branche udbrænder og ender med stress, herefter depression med angst, som glider over i eksistentiel krise. Har været syg on-off i 8 år før første session)

“Jeg kan varmt anbefale Ayuna fordi jeg føler mig mødt i at min situation, der ikke er så usædvanlig, men føles meget kompleks fordi min hjerne arbejder med mange forgreninger og møder blokeringer der sætter sig i kroppen. Problematikken har kørt i ring mellem årsag, symptomer og vaner der bider sig selv i halen – lidt af en opgave at løse. Jeg har før prøvet andre terapeuter der forsimplede min situation og gav løsningsforslag som ikke gav mening for mig. Ayuna har skiftet elegant mellem kropslige nærværsøvelser og terapeutisk samtale der tog fat i bl.a reaktionsmønstre, grænsesætning, coping og værdier – jeg er blevet set i det jeg er kommet med. Det er hård kost at gå i dybden, frem for at kaste sig over quick-fix, men Ayunas gode støtte og kompetente sparring har været uvurderlig, og giver mig håb om en fremtid hvor jeg kan leve et afbalanceret liv der giver plads til det, der er særligt ved mig. 

Tak for dig Ayuna!”.

# Mand, 38år, It specialist. Udfordrende arbejdsliv.

“Sammen med Ayuna har jeg fået mig en sondring på hvad som er stress og hvad som er travlhed.

Jeg har lært at bruge signalerne fra min krop til at sætte grænser og få (gen-)kontakt til mine ressourcer.”

 

# Mand, 42 år. Socialrådgiver. Stress og angst.

“Mit arbejdsfokus er blevet bedre og jeg når meget mere uden at blive drænet for energi. Min arbejdsplads tilbød at sende mig til Ayuna for at få hjælp, da jeg ikke kunne overskue mit arbejde og jeg havde et voksende sygefravær. Jeg har lært at sætte grænser og mærke hvornår jeg skal stoppe op og tage en pause. Og så er min søvn blevet meget forbedret.”

 

# Mand, 48 år, Souschef. Stress.

“Jeg håndterer travlhed bedre og mit stress er forsvundet. Ayuna har en evne til at skære ind til benet og sagens kerne på en både nænsom og direkte måde. Hun er utrolig dygtig til at hjælpe med at skabe overblik, når det er mange bolde i luften. Jeg har med mit forløb med Ayuna fået mere overskud og livsglæde, så jeg meget naturligt formår at balancere med en meget travl hverdag både privat og i mit arbejdsliv.”

 

# Kvinde (og mor), ramt af stress og traumereaktion.

Ayuna kan se sammenhænge i mit liv og i mine egne handlemønstre, som jeg ikke selv kunne få øje på, og som får det hele til at falde på plads og give mening. Hun får mig til at forstå, at jeg har sunde, normale kropslige og psykiske reaktioner på alt det tunge jeg har været igennem, og hun lærer mig at håndtere og acceptere min krop og tanker, så jeg kan finde ro og komme videre i mit liv, styrket og med mere energi. Hun er genial til at forstå min familiedynamik, og giver derved mig og min familie værktøjer til at hele og se fremad. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

 

# Mand, 30 år. Belastningsreaktion og Stress.

“Kæmpede mig ud af mit livs største krise, efter en skrækindjagende oplevelse med kraftige spændinger, smerter og ikke mindst en ekstrem emotionel afkobling. Tvivler stærkt på, at jeg ville have været på den gode side af dette uden Ayunas forstående og empatiske tilgang til problemet”

– Eller her den bombastiske: “Ayuna hjalp mig med at genfinde glæden ved fuglekvider, min kones smil samt Coolio, Spice Girls og Peter Andre”

– Eller den koncise: “Med stor forståelse og empati hjalp Ayuna mig gennem mit livs største krise”