+45 2041 4373 info@ayuna.dk

MISTRIVSEL HOS BØRN 0-5 ÅR

# En mor til to børn (under 1 år samt 3 år), svær start på livet, stærke reaktiomer og begge med stramt tungebånd.

Moderen postede denne tekst på sin instagram profil: “Denne lille uldtot har været til sin første SE-terapi id dag sammen med sine forældre. En seriøs rar oplevelse, hvor baby E fik sat ord på sien oplevelser ved sin fødsel med navlesnoren viklet på kryds og tværs om kroppen, og hvor smerter i nakke og kæbe. 

Det er en terapiform vi har valgt at prøve kræfter med, fordi vi forældre har brug for at få nogle redskaber til at sætte ord på situationen, når vores børn har kraftige reaktioner.
Vi har nemlig to børn som har haft en svær start på livet, og det har efterhånden drænet mor og far for så meget energi at overskuddet er mangelfuld til de kære små er mangelfuld når de virkelig har brug for det. Jeg glæder mig meget til at skulle arbejde mod noget bedre sammen med min familie ♥️ og jeg er glad for at have fundet vej til @Ayuna Pedersen.”
# Traumeramt dreng 10 år. Angst.
“Ayuna er skør og sjov – og hun hjælper mig.”

 

# Mor til traumeramt dreng på 10 år.
“Ayuna reddede vores barn! Så enkelt kan det siges”

 

# Mor, far og datter på 3 år, 3 årig med spisevægring pga mistrivsel.
“Vores kære datter på 3 år har kæmpet med spisevægring det meste af sit liv pga en traumatisk start på livet. Det tærede en del på familielivet i forhold til stress og bekymringer, og hun endte med at tabe sig så voldsomt, at hun blev indlagt på hospitalet. Her oplevede vi, at lægerne havde fokus på ydre faktorer, hvilket ikke førte til nogen nævneværdige resultater.

Da der ikke var udsigt til bedring i forhold til vores datters spisevægring, takkede vi derfor pænt nej til endnu en indlæggelse,

I stedet vendte vi blikket mod alternativ behandling, hvor vi var så heldige at falde over Ayuna. Allerede under den første behandling var det meget tydeligt, at Ayuna kan noget specielt. Vi oplevede med egne øjne, hvordan vores datter fik løsnet op for de traumatiske hændelser, som hun tilsyneladende har båret rundt på siden fødslen, via Ayunas legeterapi.

Effekten kunne ses med det samme, vores datters appetit blev vakt, og vi kunne nærmest ikke tro på, at der skulle mere til for at få vores datter til at spise. Men den var god nok, for efter en række behandlinger i Ayunas kærlige hænder, har vores datters appetit endelig stabiliseret sig på et sundt niveau.

Vi kan kun give Ayuna vores varmeste anbefalinger.

De bedste hilsner Fra Mor, far og datter på 3 år “

 

# Forældre til barn på 5 år.
“Ved vores første møde talte vi om, at du højst sandsynligt ikke havde brug for at møde vores datter. Derfor har vi koncentreret os meget om os som forældre og som par.
Det vi helt konkret har kunne bruge har været:
– vores datter skal føle sig set.
– Sige “jeg vil gerne at……”
– Gå ned i øjenhøjde
– Sige “Hold da op du bliver vred nu”
– Vi kan flytte vores eget fokus ved fx at trykke håndfladerne sammen.
Vi gør ovennævte ting, bakker hinanden op og taler om, når vi kikser. Det har hjulpet rigtig meget på at vi ikke hidser os op, og vores datter mærker roen og vi kan tale hende ned og hun gør hvad hun får besked på – nogen gange skal beskeden dog gives et par gange.
Det har hjulpet meget at komme hos dig – både for ovennævte teknikker – men også på at far er kommet på banen. Han har fået sagt nogle ting og hørt, hvad det drejer som om. Før stod jeg, som mor oftest med konflikter med vores datter og opdragelsen. Så vi er kommet stærkere ud som forældre og som par og vi har nu mere fælles front.

# Mor, Far og søn 2 år. Silent Refluks, vanskelig fødsel for barn og Traumer fra egen barndom.

“Ayuna har behandlet mig og min søn med taktfuld psykoterapi, EMI og chok-traume behandlinger. Alt sammen i en usædvanlig healende ånd og med en kærlighed og respekt, som rækker ud over den konventionelle definition af Ayunas faglige specialer. Hendes metoder var uvante for mig og særdeles effektfulde. Af alle behandlingsinvesteringer jeg igennem de sidste 25 år har haft, har denne investering været den mest frugtbare, den mest givende og den mest forløsende. Jeg er dybt, dybt taknemmelig og rørt og håber, at Ayuna når meget, meget længere ud, for hendes behandlinger er ikke blot lærdom, men fantastisk forløsning og helbredelse.”

“Efter at min søn havde været i behandling hos Ayuna første gang, lagde han sig samme aften pludselig på stuegulvet, helt fladt, kiggede rundt på loftet og smilede. Han havde aldrig i sit 1 1/2 lange liv villet ligge fladt.”

“Jeg fik anbefalet Ayuna af min svigermor primært på grund af min søn. Min dengang 1 1/2 årige søn havde siden sin fødsel lidt af “silent refluks” og var herudover udfordret med at ville ligge fladt – givetvis grundet et fysiologisk traume efter at have fået en fibersprængning i nakken under fødslen. I erkendelsen af, at børn spejler deres forældre startede behandlingerne af min søn med mig. Og hvilken start. Jeg har i mere end 25 år lidt af voldsom oppustethed, dårlig fordøjelse, fødevareintolerancer, depressioner, angst og stres. Alt sammen noget, der har været psykisk betinget grundet en til tider voldsom barndom (og et tilsvarende presset voksenliv). Jeg har gået hos skiftende psykologer, healere, Body SDS behandlere, diætister, akupunktører, alskens alternative behandlere og har prøvet et utal af yoga- og meditationsformer; alt sammen noget som har virket for en stund men som ret hurtigt har vist sig ikke at grave dybt nok og blot være symptom behandlinger. Min oppustethed, dårlige fordøjelse og det at være fanget i min krop, vendte tilbage gang på gang. Jeg har brugt ressourcer, rejst land og rige rundt (i bogstaveligste forstand) og har mange penge fattigere ofte følt mig misforstået og som en “lost case”. Alt sammen med erkendelse af, at jeg nok måtte lære at leve i mistrivsel og ikke at kunne “komme nok ind i min mave og ind i min krop, ikke at kunne mærke mig selv og min kerne” og derfor leve et liv lidt på låget af det hele. Indtil jeg mødte Ayuna.

Ayuna nåede at behandle mig omkring tre gange, inden jeg tog min kæreste og søn med til min søns første behandling. Og allerede efter den behandling kunne familien mærke en forandring, der har forankret sig fra behandling til behandling. Da min søn havde været hos Ayuna første gang lagde han sig samme aften pludselig på stuegulvet, helt fladt, kiggede rundt på loftet og smilede. Han havde aldrig i sit 1 1/2 lange liv villet ligge fladt. Vi havde ham altid eleveret; på puslebordet, i sengen, i barnevognen og hele det første år jeg ammede ham. Jeg var målløs og fik flere gange min kæreste til at bekræfte, at vi havde set rigtigt. At vores søn havde ligget ned, helt fladt, vendt sit hoved fra side til side og smilet. Det var hjerteskærende og mirakuløst.

Vi fortsatte behandlingerne, og det var som om min søn slap flere af sine spændinger. Refluksen var i mærkbar bedring og der var bare en lettelse at mærke hos min søn. Og hos mig. Jeg kunne mærke jeg selv havde “gang i noget stort indvendigt” og kunne ikke slippe mine individuelle behandlinger, der virkede meget mere dybdegående end noget andet jeg havde oplevet.  Ayuna kom vitterligt ind under huden på mig og fik med sin meget respektfulde og kærlige tilgang mig til at erkende traumer og chok livet havde givet mig. Ayuna kom ind i mit nervesystem. Ikke fra den ene dag til den anden men taktfast med hver af sine behandlinger. Det har været den mentalt længste, men behandlings mæssigt korteste og mest effektfulde selvudviklende rejse jeg har haft. Syv måneders  effektiv og dedikeret behandling har betydet alt for mig.

Jeg har fået meget mere plads i min mave nu og min fordøjelse er i mærkbar bedring. Jeg tænker flere positive tanker og er blevet meget, meget bedre til at tale godt til mig selv. Og være stolt af mig selv. Og grine af mig selv men også trøste mig selv. Og sige fra. Og se og mærke, hvor fantastisk min søn har fået det.

Ayuna har behandlet mig og min søn med taktfuld psykoterapi, EMI og chok-traume behandlinger. Alt sammen i en usædvanlig healende ånd og med en kærlighed og respekt, som rækker ud over den konventionelle definition af Ayunas faglige specialer. Hendes metoder var uvante for mig og særdeles effektfulde. Af alle behandlingsinvesteringer jeg igennem de sidste 25 år har haft, har denne investering været den mest frugtbare, den mest givende og den mest forløsende. Jeg er dybt, dybt taknemmelig og rørt og håber, at Ayuna når meget, meget længere ud, for hendes behandlinger er ikke blot lærdom men fantastisk forløsning og helbredelse.”