+45 2041 4373 info@ayuna.dk

KRISEHÅNDTERING

# Souschef i mindre virksomhed.

“Vores kollega gik i baglås. da han fik en besked fra sin nærmeste familie. Vi vidste ikke hvordan vi skulle forholde os. Ayuna hjalp os først telefonisk med en slags førstehjælp, og gav os der råd til hvordan vi bedst kunne støtte op til ham, også fremadrettet. – Og så talte Ayuna bl.a. med vores kollega og hjalp ham i en periode til at komme videre fra svære stressende livssituation og finde en vej videre. Det var en stor hjælp og vi bruger stadig meget af dét som vi lærte sammen med Ayuna…”

# Kvinde med cancer.
Ayuna hjalp mig i forbindelse med at jeg fik brystkræft og skulle have fjernet venstre bryst. Det var en meget voldsom periode af mit liv og hun hjalp med at preparere mig til selve operationen, hvor jeg lærte at stille krav til personalet på hospitalet om hvordan jeg ville behandles på det psykiske plan. Hun hjalp mig med at preparere min krop til det traume det er at skulle i narkose og forklarede mig, at det er vigtigt man ser en pårørende som den sidste før man går i narkose og som den første når man vågner igen.

I næsten et halvt år kom jeg jævnligt at fik traumeterapi og EMI og er dybt taknemmelig for den store hjælp Ayuna har givet mig.
Ayuna er uden tvivl den bedste terapeut jeg har brugt og jeg har prøvet en del pga. depression og angst lidelse.
Så jeg kan på det varmeste anbefale Ayuna.