+45 2041 4373 info@ayuna.dk

FAMILIESTØTTE

#Mor til 3 børn, og gift – familieterapi

“Ayuna forstår så fint dynamikken i vores familie, og har hjulpet os til alle at forstå hinanden lidt bedre og respektere hinandens forskelligheder og fremhæve og bruge hinandens styrker i fællesskabet.”

# Forældre med 2 børn, Stressbelastet livssituation.

“Vi har set Ayuna i forbindelse med at hele vores lille familie gennem længere tid har været stressbelastet, da vores yngste datter gennemgår et længere hospitalsforløb og vores søn har haft en hård start på livet med refluks og kolik.

Ayuna har hver gang formået at få os til at føle os lidt lettere og mere afslappede og i bedre kontakt med vores egne behov. Hun har givet os konkrete værktøjer som virker både for os voksne, og som vi kan give videre til vores søn. Vi er blevet mere bevidste om kroppens signaler og, hvordan vi skal regulere os, så vi får et mere hensigtsmæssigt reaktionsmønster. Vores søn har følt sig tryg og set under konsultationerne og vi er blevet bedre til at rumme ham og møde ham i øjenhøjde.

Vi føler os bedre til at give hinanden plads i den svære situation vi står i, og glæder os til forhåbentlig snart at kunne vende tilbage til Ayuna og bygge ovenpå, så den gode udvikling kan fortsætte.”