+45 2041 4373 info@ayuna.dk

ARBEJDSMÆSSIGE UDFORDRINGER

# Kvinde, 45 år, Projektleder. Stressrelateret depression, angst og eksistentiel krise

(Ansvarsfuld projektleder i hård branche udbrænder og ender med stress, herefter depression med angst, som glider over i eksistentiel krise. Har været syg on-off i 8 år før første session)

“Jeg kan varmt anbefale Ayuna fordi jeg føler mig mødt i at min situation, der ikke er så usædvanlig, men føles meget kompleks fordi min hjerne arbejder med mange forgreninger og møder blokeringer der sætter sig i kroppen. Problematikken har kørt i ring mellem årsag, symptomer og vaner der bider sig selv i halen – lidt af en opgave at løse. Jeg har før prøvet andre terapeuter der forsimplede min situation og gav løsningsforslag som ikke gav mening for mig. Ayuna har skiftet elegant mellem kropslige nærværsøvelser og terapeutisk samtale der tog fat i bl.a reaktionsmønstre, grænsesætning, coping og værdier – jeg er blevet set i det jeg er kommet med. Det er hård kost at gå i dybden, frem for at kaste sig over quick-fix, men Ayunas gode støtte og kompetente sparring har været uvurderlig, og giver mig håb om en fremtid hvor jeg kan leve et afbalanceret liv der giver plads til det, der er særligt ved mig. 

Tak for dig Ayuna!”.

 

 

# Kvinde, Områdeleder i telebranchen. Sygdom og ledighed.

Jeg bruger hver dag et udvalg af mestringsstrategier og øvelser som Ayuna har lært mig. Jeg tænker tit på hvor jeg var, da jeg mødte Ayuna. Hun guidede mig til at finde frem til mine ressourcer og motiverede mig til at se mit eget potientiale og det ændrede mit livssyn.

Ayuna smittede med sin ærlige, autentiske og til tider ret humoristiske tilgang til selv vanskelige emner, så jeg både kunne græde og smile uden at føle mig forkert.

Sammen skabte vi ideer til at jeg kunne komme tilbage på arbejds efter sygdom. Jeg trives bedre end nogenside og har nu fundet min plads på arbejdsmarkedet. Det er jeg glad for.

Jeg anbefaler Ayuna til både mine chefer, kollegaer og venner.

 

#Kvinde 48, Belastningreaktion, sygdom, arbejdsledighed, stress.

Der er langtidsvirkning i det jeg har lært fra min terapi hos dig.

Jeg bruger de vejrtrækningsøvelser, læring om tankesæt og redskaber som du har lært mig, Ayuna. Hverdag!

Så jeg tænker tit på dig. Og jeg har nu lært dem til min søn. Det virker godt og støtter ham i hans sygdom.